Bij het ontwikkelen van vastgoed is het realiseren van voldoende parkeergelegenheid een belangrijk onderdeel. Een veelvoorkomend knelpunt voor projectontwikkelaars is dan ook dat ze ruimte te kort komen voor parkeerplaatsen. Maar ook steeds meer particulieren zijn op zoek naar een (ondergronds) parkeersysteem. Bij Estate Parking ontwikkelen we high-end auto parkeersystemen waarmee u zorgeloos en veilig kunt parkeren.

Onze oplossingen

Met onze parkeersystemen benut u de beschikbare ruimte optimaal. Daardoor kunt u meerdere voertuigen op hetzelfde oppervlak kwijt. Wij bieden verschillende oplossingen aan, welke te verdelen zijn in twee categorieën: draaiplateaus en parkeerliften.

De parkeerliften zijn nog onder te verdelen in drie groepen, ze werken namelijk op basis van verticaal transport of met een volautomatisch- of halfautomatisch systeem. De liften creëren de mogelijkheid om ook de hoogte van de ruimte te benutten, en niet alleen de lengte en breedte.

Onze draaiplateaus verminderen het risico tot schade aan uw voertuigen wanneer uw garage een krappe bocht of ruimtegebrek heeft. Deze bieden meer comfort en veiligheid en verminderen het schaderisico. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u in totaal 360 graden draaien.

parkeersystemen

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

 1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
 2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
 3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
 4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
 5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.

  Parkeersystemen op maat

  Parkeersystemen zijn altijd maatwerk. Bij Estate Parking werken we met verschillende standaardoplossingen die vervolgens op maat aangepast en gecombineerd worden aan de hand van de wensen van de klant. Wij regelen alles vanaf het eerste advies tot aan de installatie en het onderhoud. Onze parkeersystemen hoeven slechts één keer in de twee of drie jaar onderhouden te worden door deze ongevoelig zijn door storingen.

  Een parkeersysteem aanschaffen

  Waarschijnlijk heeft u al online en offline georiënteerd op een parkeersysteem. De volgende stap is om in gesprek te gaan, waarbij u uw wensen op tafel legt. Wij zijn graag in het begin van het proces betrokken, omdat een parkeersysteem vaak raakvlakken heeft met vergunningen en bouwtechnische aspecten. Wij adviseren u niet alleen bij een nieuw parkeersysteem, maar ook wanneer u de capaciteit van een bestaand parkeersysteem of garage wilt verhogen. We werken graag verschillende opties voor u uit!

  parkeersysteem

  “Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

  Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


  Eens verder praten?