Een parkeersysteem biedt de perfecte oplossing wanneer u voertuigen wilt parkeren in uw garage. Onze hightech systemen staan garant voor optimaal ruimtegebruik en veilige en betrouwbare parkeersystemen. Estate Parking levert aan bedrijven en particulieren en adviseert u graag bij het oriënteren op een parkeerlift.

Welke soorten parkeersystemen voor een garage zijn er?

Door de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kunt u meer voertuigen op hetzelfde oppervlak kwijt. Wij leveren o.a. parkeersystemen die de capaciteit van uw garage 30 tot 60% verhogen. Er zijn diverse soorten parkeersystemen voor garages. De oplossingen in ons assortiment zijn grofweg in te delen onder twee categorieën: parkeerliften en draaiplateaus.

Onze draaiplateaus bieden meer comfort en veiligheid wanneer uw garage een krappe bocht of ruimtegebrek heeft. Deze verminderen namelijk het schaderisico. De elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u naar keuze 180 graden naar links of naar rechts draaien. Hiermee kunt u eenvoudig de garage inrijden en het voertuig parkeren.

De parkeerliften maken het mogelijk om niet alleen de volledige lengte en breedte van de garage te benutten, maar ook de hoogte. Met onze liften plaatst u voertuigen op een hoger of lager gelegen level. Onze liften werken op basis van verticaal transport (bijvoorbeeld een schaarheftafel of 4 koloms principe), een volautomatisch- (bijvoorbeeld puzzel of pallettoren) of halfautomatisch systeem (schuif-hef of hef-hef systeem).

Eenvoudig in installatie en onderhoud

Estate Parking geeft u advies over het beste auto parkeersysteem voor uw situatie en wensen. Het ontwerpen van een parkeersysteem voor een garage is namelijk altijd maatwerk. Wij regelen ook de installatie en het onderhoud. Een onderhoudsbeurt is slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk, afhankelijk van of het systeem binnen of buiten geplaatst is. Onze systemen zijn namelijk ongevoelig voor storingen.

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.

  De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

  Advies over parkeersysteem voor uw garage

  Estate Parking is gespecialiseerd in op maat gemaakte parkeeroplossingen. We hebben een vaste set met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat ontwikkeld en eventueel gecombineerd worden op basis van de wensen van de klant. We gaan samen met u in overleg over de situatie en uw wensen. Vervolgens geven we advies en werken we verschillende opties uit. Samen met u komen we tot een keuze en gaat Estate Parking van start aan de tekentafel. Tot slot regelen wij de installatie. Dit proces loopt het beste wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken wordt, maar we geven ook graag bestaande garages een upgrade met een parkeersysteem op maat.

  “Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

  Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


  Eens verder praten?