Autolift voor een ondergrondse parkeergarage

Wanneer u meerdere voertuigen wilt parkeren biedt ondergronds parkeren de perfecte oplossing. Estate Parking biedt verschillende high-end parkeersystemen aan. Onze ontwerpen staan garant voor optimaal ruimtegebruik en veilige, betrouwbare parkeersystemen. Zodat u met comfort uw voertuigen kunt parkeren. Wij leveren ondergrondse parkeersystemen aan bedrijven en particulieren.

Ondergrondse parkeerplaats laten maken

In de binnensteden lijkt de parkeerdruk steeds verder toe te nemen: vaak hebben bereikbaarheid en een mooie uitstraling van de leefomgeving voorrang op het aantal parkeerplekken dat gerealiseerd kan worden. Met het kleine oppervlakte dat beschikbaar is voor parkeerruimte, is elke vierkante meter kostbaar en moet deze goed benut worden. Door slimme parkeeroplossingen in te zetten bij het ondergronds parkeren, realiseren we meer parkeergelegenheid. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en uitstraling en vinden het belangrijk dat parkeeroplossingen netjes afgewerkt zijn. Er zijn veel mogelijkheden om net die stap verder te gaan waardoor er een opgeruimd aanzicht en nette parkeergelegenheid ontstaat.

Ondergronds parkeren met een parkeerlift

Bij het parkeren ondergronds is het praktisch om een parkeerlift te laten installeren. De parkeerliften werken op basis van een volautomatisch- of halfautomatisch systeem. Deze parkeersystemen zorgen ervoor dat naast de volledige lengte en breedte van de garage, ook de hoogte benut is. De systemen parkeren de auto’s in verdiepingen boven elkaar. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende soorten oplossingen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de puzzel, pallettoren en palletloos parkeren op volautomatische parkeersystemen. Kijk voor meer informatie over een hef-hef systeem, schuif-hef systeem en afhankelijk systeem op halfautomatische systemen.
Wij denken ook na over de afwerking van de autolift. Bijvoorbeeld door het dak te maken van hetzelfde materiaal als uw terras, zodat de lift nauwelijks opvalt. Het ontwerp van de tuinarchitect komt zo volledig tot zijn recht. In de autolift is de auto uit het zicht van autodieven en beschermd tegen regen, hagel of vorst.

Estate_banner_klantverhaal_rockanje

Comfortabel parkeren met een draaiplateau

Onze draaiplateaus verminderen het risico tot schade aan uw voertuigen wanneer uw ondergrondse garage een krappe bocht of ruimtegebrek heeft. Deze bieden meer comfort en veiligheid en verminderen het schaderisico. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u 360 graden draaien. Door deze draaischijf kunt u dus gemakkelijker ondergronds parkeren op plaatsen in uw garage waar u anders niet makkelijk met de auto zou kunnen inrijden. Lees verder onder de afbeeldingen voor meer informatie over onze werkwijze.

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Ondergrondse parkeergarage bouwen met Estate Parking

Slimme oplossingen om het comfort bij het parkeren ondergronds te verhogen, zijn altijd maatwerk. Estate Parking is gespecialiseerd in dit werkveld en adviseert u graag. Wij werken met een set verschillende standaardoplossingen die altijd op maat ontwikkeld en aangepast worden aan de hand van uw situatie en wensen. Dit voeren we uit voor een ondergrondse parkeergelegenheid die al bestaat, maar het werkt het beste wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken wordt.

In een eerste gesprek gaan we met u in overleg over uw wensen en geven we advies over mogelijke oplossingen voor ondergronds parkeren. Vervolgens werken we verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Ons voorstel vormt uiteindelijk de basis voor de opdracht waarmee Estate Parking van start gaat aan de tekentafel. We regelen alles vanaf het adviseren en ontwerpen, tot aan de montage.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?