Bent u op zoek naar een autolift voor in uw garage? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden. Van schaarheftafel tot 4 kolommenprincipe. Onze autoliften zijn van degelijke kwaliteit waardoor ze betrouwbaar en eenvoudig zijn in gebruik.

Bent u op zoek naar een autolift of een liftparkeersysteem?

autolift garageDe eerste belangrijke vraag die wij vaak stellen is of u op zoek bent naar een autolift of naar een liftparkeersysteem. Een liftparkeersysteem biedt namelijk meer opties dan een autolift, op dit gebied leveren wij ook schuif- en hefsystemen die het mogelijk maken dat er meerdere voertuigen op een klein oppervlak worden geparkeerd. Kijk eens bij onze volautomatische en halfautomatische liftparkeersystemen.

Vraag om advies

Welke verschillende autoliften zijn er?

Wat betreft de autolift voor een ondergrondse garage onderscheiden wij verschillende systemen. De autohefunit, de autolift, de easy comfort, de showroomlift en de trucklift. Wij leveren aan bedrijven (autobedrijven, autogarages, showrooms, garages in appartementen) en particulieren (garages bij of onder woningen).

Autohefunit

Dit is een lift die gebaseerd is op een schaarheftafel. De hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte, in de auto kan blijven. De autohefunit is een goedkopere oplossing dan de autolift vanwege de wetgeving waar bij een autolift rekening mee moet worden gehouden.

Autolift

Een autolift die op de 4 hoeken is voorzien van geleiders. Deze lift wordt veel gebruikt in garages en heeft een hoog vermogen. Het begeleid vervoeren van goederen is onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Easy Comfort

Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen. Het is geschikt voor personenauto’s en de bestuurder hoeft de auto niet te verlaten.

Exhibit Lift

Tegenwoordig worden autoshowrooms steeds vaker met een verdieping gebouwd of uitgebreid. Voor een hellingbaan is dan meestal geen ruimte. Een Exhibit Lift biedt dan uitkomst. De afwerking van het plateau van de Exhibit Lift is uniek en is geschikt voor transport tussen één of meerdere verdiepingen.

Vraag om advies

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

 1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
 2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
 3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
 4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
 5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Wat kost een autolift in de garage?

Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd zijn aangepast aan de hand van uw specifieke wensen. Door onze technische kennis en ervaring kunnen we maatwerk leveren. Uw wensen qua formaat of hefvermogen, qua afwerking of specifieke functionaliteiten: wij nemen het allemaal mee.

De kosten van een autolift zijn afhankelijk van verschillende factoren. De uiteindelijke kosten van een autolift worden bepaald door het systeem dat u kiest, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet kunnen dragen. Daarnaast is het ook van belang of de lift binnen of buiten en boven- of ondergronds geplaatst wordt. Uiteindelijke is een autolift altijd maatwerk. Daardoor staat de prijs van een autolift niet vast.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?

  De werkwijze van Estate Parking

  Wij zijn vaak aan het begin van een bouwproject betrokken, maar het is ook mogelijk om een autolift te plaatsen in een reeds bestaande garage. We gaan in een eerste gesprek met u in overleg over uw wensen en geven advies over mogelijke oplossingen. Vervolgens werken we verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Ons voorstel vormt uiteindelijk de basis voor de opdracht waarmee Estate Parking van start gaat aan de tekentafel.

  Vraag om advies