Bij Estate Parking realiseren we high-end auto parkeersystemen. Wij creëren op maat gemaakte parkeerliften en draaiplateaus voor parkeergarages tot circa 20 parkeerplaatsen. Met ons auto parkeersysteem bespaart u wel 30 tot 60 procent aan ruimte. In zowel bestaande- als nieuwbouwprojecten, zorgen onze auto parkeersystemen ervoor dat auto’s zo compact mogelijk in de beschikbare ruimte passen.

Waarom een auto parkeersysteem?

Een auto parkeersysteem zorgt ervoor dat je de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak dus. Wij leveren parkeersystemen voor o.a. appartementencomplexen, kantoorgebouwen en particulieren. Een veel voorkomend probleem waar projectontwikkelaars tegenaan lopen, is het realiseren van voldoende parkeerplaatsen. Dit is een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van vastgoed. Met het juiste auto parkeersysteem, benut u de beschikbare ruimte optimaal.

Onze oplossingen

Wij bieden onze oplossingen aan in twee categorieën: parkeerliften en draaiplateaus. De parkeerliften werken op basis van een volautomatisch- of halfautomatisch systeem of op basis van verticaal transport. Deze liften zorgen ervoor dat er naast de volledige lengte en breedte van de garage, ook de hoogte volledig benut wordt.
Onze draaiplateaus verminderen het risico tot schade aan uw voertuigen wanneer uw garage een krappe bocht of ruimtegebrek heeft. Deze verminderen het schaderisico en bieden meer comfort en veiligheid. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u naar keuze 180 graden naar links of naar rechts draaien.

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Eenvoudige installatie en weinig onderhoud

Estate Parking geeft u advies over het beste auto parkeersysteem voor uw situatie en monteert deze voor u. De installatie is eenvoudig en neemt weinig plek in. Doordat onze systemen ongevoelig zijn voor storingen, is een onderhoudsbeurt slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk. Dit is afhankelijk van of uw auto parkeersysteem binnen of buiten geplaatst is.

Onze werkwijze

Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat ontwikkeld worden aan de hand van de wensen van de klant. Het werkt prettig wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken wordt. In een eerste gesprek gaan we met u in overleg over uw wensen en geven we advies over mogelijke oplossingen. Vervolgens werken we verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Ons voorstel vormt uiteindelijk de basis voor de opdracht waarmee Estate Parking van start gaat aan de tekentafel.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?