Draaiplateau

Een te krappe bocht in uw garage of ruimtegebrek om te keren brengt risico tot schade met zich mee. Voor meer comfort en veiligheid en minder schaderisico, bieden wij daarom onze draaiplateaus aan. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u 360° draaien.

Een draaiplateau wordt aangedreven door een elektromotor en de maximale belasting is variabel. Zowel de diameter, snelheid, draagvermogen, het aantal stopposities als de snelheid kan variëren.

Het draaiplateau kan handmatig of automatisch bediend worden en de schijf kan geïntegreerd worden in andere systemen. Estate Parking geeft u advies over het beste draaiplateau voor uw situatie en monteert deze voor u. De draaiplateaus zijn van hoge kwaliteit en zijn ongevoelig voor storingen. Een onderhoudsbeurt is daardoor slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk, afhankelijk van het feit of uw draaiplateau binnen of buiten geplaatst is.

De nieuwste ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er nu ook een draaiplateau van slechts 50 mm hoog op de markt te vinden is, waardoor een put niet perse meer nodig is.

Wist u dat draaiplateaus ook voor andere doelen te gebruiken zijn? Bijvoorbeeld in een showroom of op een podium, waarbij een auto in de spotlights wordt gezet.