Draaiplateau voor uw auto | Dé parkeeroplossing in uw garage!

Een te krappe bocht in uw garage of ruimtegebrek om te keren brengt risico tot schade met zich mee. Voor meer comfort en veiligheid en minder schaderisico, bieden wij daarom onze draaiplateaus aan. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u 360° draaien. We vertellen u graag meer over het auto draaiplateau.

Een elektrisch draaiplateau wordt aangedreven door een elektromotor en de maximale belasting is variabel. Zowel de diameter, snelheid, draagvermogen, het aantal stopposities als de snelheid kan variëren.

Het auto draaiplateau kan handmatig of automatisch bediend worden en de schijf kan geïntegreerd worden in andere systemen. Estate Parking geeft u advies over het beste draaiplateau voor uw situatie en monteert deze voor u. De draaiplateaus zijn van hoge kwaliteit en zijn ongevoelig voor storingen. Een onderhoudsbeurt is daardoor slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk, afhankelijk van het feit of uw draaiplateau binnen of buiten geplaatst is.

De nieuwste ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er nu ook een draaiplateau van slechts 50 mm hoog op de markt te vinden is, waardoor een put niet perse meer nodig is.

Wist u dat draaiplateaus ook voor andere doelen te gebruiken zijn? Bijvoorbeeld in een showroom of op een podium, waarbij een auto in de spotlights wordt gezet.

Contact opnemen

Kan een draaiplateau ook buiten geplaatst worden?

Draaiplateaus worden meestal gebruikt voor functies binnen, zoals in een garage of showroom. Het is daarentegen ook toepasbaar op een buiten locatie. Het is dan wel van belang dat er rekening gehouden wordt met externe factoren, zoals weersomstandigheden. Dankzij onze ervaring in het plaatsen van draaiplateaus buiten én binnen, bieden wij de volgende oplossingen aan voor een draaiplateau buiten.

  • Wij monteren een volledig thermisch verzinkt plateau met een industriële aandrijving. Het is hierbij van belang dat u een bouwkundige put nodig heeft van ca. 300 mm diep met een pompput voor het afvoeren van lekwater.
  • Wij monteren een ultra platte draaischijf, volledig van aluminium, geanodiseerd met de motor net boven de grond of in een klein putje met hemelwaterafvoer. Bij deze optie dient een vlakke afgewerkte betonvloer aanwezig te zijn.

Wat kost een elektrisch draaiplateau?

De prijs van een auto draaiplateau hangt af van een aantal factoren: de grootte van de schijf, de plaats waar deze geïnstalleerd moet worden en aanvullende functies die u kunt kiezen. We vragen u contact met ons op te nemen als u een richtprijs wilt ontvangen voor een draaiplateau.

Hoe werkt de installatie en het onderhoud?

Ons team helpt u graag bij het realiseren van een draaiplateau op uw locatie. Wij adviseren u en monteren het draaiplateau. Onze draaiplateaus zijn van hoge kwaliteit en ongevoelig voor storingen. Het is daarom slechts één keer per twee of drie jaar noodzakelijk om een onderhoudsbeurt uit te voeren. Dit hangt echter af van het feit of uw draaiplateau binnen of buiten gemonteerd is.

Is het een draaiplateau met elektromotor?

Ja, het draaiplateau is voorzien van een elektromotor.

Contact opnemen

Wat doe je als je autoliefhebber bent en een huis gaat bouwen? Precies, dan maak je een showroom voor je pronkstukken.

Een inwoner van Rockanje schakelde onze hulp in en naast een mooie look & feel stond gebruikersgemak ook hoog op het lijstje. Een draaiplateau met elektromotor werd de oplossing. Het draaiplateau zorgt ervoor dat de parkeergarage minder oppervlakte inneemt, omdat de auto’s niet hoeven te keren. Zodra de bestuurder de auto in of uit de parkeergarage rijdt, draait het plateau de auto in de juiste richting. Gemakkelijk en mooi!

Wilt u meer informatie over onze draaiplateaus?We vertellen u graag wat er mogelijk is.