Parkeerliften zijn de oplossing wanneer u (meerdere) voertuigen wilt parkeren. Onze hightech systemen staan garant voor optimaal ruimtegebruik. Estate Parking levert aan bedrijven en particulieren. Wij adviseren u graag bij het oriënteren op een parkeerlift.

Wat zijn parkeerliften?

Met een parkeerlift is het mogelijk om meerdere auto’s boven elkaar te parkeren. Hierdoor creëert u meer parkeergelegenheid het hetzelfde grondoppervlakte. Er zijn drie basistechnieken die de basis vormen voor onze op maat gemaakte parkeerliften: het volautomatisch parkeersysteem, halfautomatisch parkeersysteem of verticaal transport. Op deze pagina vindt u alle informatie over de slimme oplossingen die wij bieden.

De voordelen van een parkeerlift:

 • Het creëert extra ruimte
 • Het is zowel binnen als buiten toepasbaar
 • Het is uiterst gebruiksvriendelijk
 • Het systeem is erg veilig

Volautomaat

Wanneer u een geautomatiseerde en zelfsturende parkeerlift wilt, kun u kiezen voor een volautomatisch systeem. De bestuurder hoeft dan geen handelingen te verrichten. De parkeerlift kiest zelf een geschikte parkeerplaats uit en plaatst de auto daar door deze zowel horizontaal als verticaal te verplaatsen, als een soort puzzel. Op deze pagina leest u meer informatie over de volautomatische systemen die Estate Parking levert.

Volautomatische parkeerliften

Halfautomaat

Waar een volautomatische parkeerlift zelfsturend is, moet de bestuurder bij een halfautomatische parkeerlift wel een aantal handelingen uitvoeren om zijn auto op een beschikbare parkeerplaats of platform te plaatsen. Hiervoor heeft u een keycard, afstandsbedieningen of bedieningssleutel nodig. Estate Parking biedt verschillende halfautomaten aan, zowel een hef-hef systeem als schuif-hef systeem.

Halfautomatische parkeerliften

Verticaal transport

Wanneer u kiest voor verticaal transport, maakt u gebruik van een schaarheftafel, een 4 kolommen principe of andere technieken. De bestuurder heeft hier de keuze om wel of niet in de auto te blijven zitten terwijl deze vervoerd wordt. Andere goederen, zoals scooters en fietsen, gebruik je alleen onder strikte voorwaarden in deze lift. Op deze pagina leest u meer over de verschillende varianten van verticaal transport die Estate Parking aanbiedt.

Verticaal transport

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.

  De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

  Parkeerlift op maat

  Elke garage is anders en dus vraagt een parkeerlift altijd om maatwerk. Estate Parking heeft een vaste set met verschillende standaardoplossingen. Deze passen we altijd op maat toe aan de hand van de wensen van de klant. Dit werkt het beste wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken wordt. We gaan eerst in gesprek met u en bespreken hierbij uw wensen en geven advies over de mogelijke oplossingen. Vervolgens werken we een aantal verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Met dit voorstel gaat Estate Parking aan de slag om tot een concrete invulling van de opdracht te komen.

  Wat kost een parkeerlift?

  De kosten van een parkeerlift zijn erg afhankelijk van uw wensen en eisen. Daarom gaan we altijd eerst met u in gesprek om te ontdekken wat u voor ogen heeft. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat we u kunnen voorzien van een richtprijs.

  “Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

  Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


  Eens verder praten?