Verticaal transport

Bij verticaal transport wordt de auto verticaal vervoerd. Hierbij heeft de bestuurder de optie om wel of niet in de auto te blijven zitten. Goederen zoals fietsen of scooters mogen alleen onder strikte voorwaarden vervoerd worden in dit systeem. Estate Parking biedt verschillende varianten van verticaal transport aan.

Autohefunit

De autohefunit is gebaseerd op een schaarheftafel. De automatische afloop maakt het transport tussen twee of drie etages comfortabel en veilig. De hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder de auto, onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte, niet hoeft te verlaten. Een bouwkundige put is voor de plaatsing van de hefunit noodzakelijk.

Autolift

De autolift is geschikt voor het transporteren van auto’s. De bestuurder kan in de auto blijven zitten. Het begeleid vervoeren van goederen is onder bepaalde voorwaarden toegestaan. Deze lift is gebaseerd op het 4 kolommen principe. De twee plaatsingsvoorwaarden voor deze lift zijn: de aanwezigheid van een bouwkundige put en kophoogte.

Easy Comfort

Een traditionele hellingbaan heeft u niet meer nodig als u voor Easy Comfort kiest. Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen. Het is geschikt voor personenauto’s en de bestuurder hoeft de auto niet te verlaten. Voorwaarden voor deze lift zijn een bouwkundige put van 150 mm of een oprijplaat.

Showroomlift

De showroomlift wordt vaak gebruikt in autoshowrooms en bij opslagvoorzieningen. De lift vervoert auto’s en goederen, waarbij het niet is toegestaan dat er mensen op het plateau staan tijdens het heffen en dalen. Het plateau kan op unieke manieren afgewerkt worden en is geschikt voor transport tussen één of meerdere verdiepingen.

Trucklift

De trucklift kunt u gebruiken voor het heffen van vrachtwagens. De trucklift kan geplaatst worden in afmetingen tot wel 20 x 4 meter of groter. Het heeft een hefvermogen tot 40 ton. De trucklift maken we voor u op maat en we gaan daarom graag met u in gesprek over de mogelijkheden.