Verticaal transport

Bij verticaal transport wordt de auto verticaal vervoerd. Hierbij heeft de bestuurder de optie om wel of niet in de auto te blijven zitten. Goederen zoals fietsen of scooters mogen alleen onder strikte voorwaarden vervoerd worden in dit systeem. Estate Parking biedt verschillende varianten parkeerliften aan. Lees op deze pagina meer over verticaal transport.

autohefunit

Autohefunit

De hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder de auto, onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte, niet hoeft te verlaten.

Meer over autohefunit
easy-comfort

Easy Comfort

Een traditionele hellingbaan heeft u niet meer nodig als u voor Easy Comfort kiest. Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen.

Meer over Easy Comfort
autolift

Autolift

De autolift is geschikt voor het transporteren van auto’s. De bestuurder kan in de auto blijven zitten. Het begeleid vervoeren van goederen is onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Meer over autolift
Exhibit lift

Exhibit lift

De Exhibit Lift wordt van oorsprong ingezet door autoshowrooms, maar wij zetten de functionaliteiten graag in voor autoverzamelaars.

Meer over Exhibit lift

Welke autolift past bij mijn situatie?

Welke lift het beste bij u past is afhankelijk van de inrichting van de bestaande situatie. Hoeveel ruimte is er, zijn er wanden om rekening mee te houden en waar wilt u de lift precies voor gebruiken? Tijdens een telefonische kennismaking kunnen we u al snel meer vertellen over de mogelijkheden in uw situatie. Wilt u weten welke afmetingen een autolift heeft (autolift afmetingen)? Neem dan ook contact op!

Wat is verticaal transport? Verticaal transport is het vervoeren van goederen of voertuigen in de hoogte. Bijvoorbeeld een lift in een showroom of een autolift kelder.