Bij Estate Parking realiseren we regelmatig een high-end automatische parkeergarage. Wij creëren op maat gemaakte parkeerliften en draaiplateaus voor parkeergarages tot circa 20 parkeerplaatsen. In zowel bestaande- als nieuwbouwprojecten zorgen onze automatische parkeergarages ervoor dat er zoveel mogelijk auto’s geparkeerd kunnen worden.

Wat zijn de mogelijkheden voor een automatische parkeergarage?

Wij leveren parkeerliften en draaiplateaus, beide maken automatisch parkeren mogelijk. Met onze auto parkeersystemen kunt u wel 30 tot 60 procent aan ruimte in uw parkeergarage besparen. Wilt u van alle gemakken voorzien zijn? Kies dan voor één van onze systemen. Deze zijn niet alleen sterk in gebruiksgemak, maar ook in installatie en afwerking.

Informatie opvragen

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

Parkeerliften

Onze parkeerliften zijn volledig geautomatiseerd of half geautomatiseerd. Bij onze volautomatische systemen onderscheiden we de puzzel, pallet toren en palletloos parkeren. Een gemene deler tussen deze drie systemen is dat met behulp van een pallet (plateau) of een transporter voertuigen op de juiste plaats worden gezet. Dit verloopt volledig geautomatiseerd en zijn zeer geavanceerde systemen.

Daarnaast leveren we halfautomatische systemen. Hierbij onderscheiden we het hef-hef systeem, het schuif-hef systeem en afhankelijk systeem. Bij een halfautomatisch systeem moet de bestuurder aanvullende handelingen uitvoeren om zijn auto op een parkeerplaats of platform te plaatsen. Deze handelingen worden uitgevoerd middels een keycard, afstandsbediening of bedieningssleutel. Estate Parking biedt verschillende halfautomaten aan. Ook deze systemen zijn degelijk van kwaliteit en gebruiksvriendelijk.

Meer over parkeerliften

Draaiplateaus

Onze draaiplateaus zijn elektrisch aangedreven autodraaischijven die naar keuze 180 graden naar links of naar rechts draaien. Een draaiplateau is een goede optie als u in uw garage te maken heeft met een krappe bocht of ruimtegebrek. Een draaiplateau biedt dan de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig te parkeren en schaderisico te vermijden.

Meer over draaiplateaus
automatisch parkeren

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Welk probleem los je op door middel van automatisch parkeren?

Veel projectontwikkelaars hebben moeite met het realiseren van voldoende parkeerplaatsen, terwijl dit een belangrijk onderdeel is van het ontwerpen van vastgoed. Met het juiste automatische parkeersysteem wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Estate Parking levert parkeersystemen voor o.a. appartementencomplexen, kantoorgebouwen en particulieren, waardoor er meer parkeergelegenheid ontstaat per m2.

Onze werkwijze

automatisch parkeersysteem

Estate Parking is gespecialiseerd in op maat gemaakte parkeeroplossingen. We houden van degelijke oplossingen met een mooi afgewerkte en exclusieve uitstraling. We maken gebruik van verschillende standaardoplossingen die we altijd op maat aanpassen.

Formaat, hefvermogen, afwerking, het is allemaal afhankelijk van uw wensen. We gaan samen met u in overleg over uw situatie.  Vervolgens geven we advies en werken we verschillende opties uit. Samen met u komen we tot een keuze en zorgt Estate Parking dat u nog vele jaren kunt genieten van het automatisch parkeren.

Installatie en onderhoud

Wanneer u uw parkeersysteem heeft gekozen, regelen wij de installatie en afwerking, zodat de automatische parkeergarage naar wens gerealiseerd wordt. Deze installatie is eenvoudig en efficiënt. De systemen die wij aanbieden zijn ongevoelig voor storingen. Daarom is een onderhoudsbeurt slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk. Dit hangt er overigens van af of uw auto parkeersysteem binnen op buiten is geplaatst.

Wilt u meer weten over een automatisch parkeersysteem?

We kunnen ons voorstellen dat u door de hoeveelheid aan mogelijkheden eens wilt sparren over wat in uw situatie zou passen. Onze adviseur Ernst staat klaar om u telefonisch advies te geven.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?