Halfautomatische parkeersystemen

Bij onze halfautomatische parkeersystemen moet de bestuurder aanvullende handelingen uitvoeren om zijn auto op een parkeerplaats of platform te plaatsen. Deze handelingen worden uitgevoerd middels een keycard, afstandsbediening of bedieningssleutel. Estate Parking biedt verschillende halfautomaten aan.

Bekijk ook onze andere oplossingen voor parkeerliften, zoals volautomatische parkeersystemen en verticaal transport.

hef-hef-systeem

Hef-hef systeem

In dit hef-hef systeem is het mogelijk om twee of drie auto’s boven elkaar te parkeren. In- en uitrijden gaat horizontaal. Dit systeem heeft kolommen op de hoeken, waarbij de bestuurder alle ruimte heeft om in- en uit te stappen.

Meer over hef-hef systeem
schuifplateau

Schuifplateau

Wanneer het in uw situatie niet mogelijk is om een torensysteem te laten plaatsen, biedt het schuifplateau de perfecte oplossing. Het plateau is namelijk te verschuiven over het oppervlakte waar het op gebouwd wordt.

Meer over schuifplateau
schuif-hef-systeem

Schuif-hef systeem

Het schuif-hef systeem is toepasbaar bij aan elkaar geschakelde parkeerplaatsen. Eén parkeerplaats in de onderste laag moet altijd vrij blijven, zodat auto’s onafhankelijk van elkaar kunnen in- en uitparkeren.

Meer over schuif-hef systeem
afhankelijk-systeem

Afhankelijk systeem

De bovenste auto kan in dit systeem pas zakken als de onderste auto is uitgereden. Als er beperkte ruimte beschikbaar is in de hoogte, kunnen we de bovenste auto in een hoek heffen in plaats van in een geheel vlak.

Afhankelijk systeem