Op het gebied van autoliften zijn er vele verschillende soorten liften beschikbaar. Wij leveren, installeren en adviseren over autoliften, zodat u de juiste keuze kunt maken. Onze autoliften vindt u terug in garages, showrooms, autobedrijven etc. Er is altijd een autolift te leveren of aan te passen die voldoet aan uw wensen! De wens van onze relaties staat voorop en de mogelijkheden op het gebied van autoliften zijn enorm. 

Een autolift aanschaffen doet u niet dagelijks. Daarom helpen wij u te oriënteren en adviseren we u over de verschillende mogelijkheden op het gebied van autoliften. Bij onze autoliften onderscheiden we verschillende soorten autoliften elk met hun eigen voordelen en toepassingen.

autolift
autohefunit

Autohefunit

De autohefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte, in de auto kan blijven. Deze lift is gebaseerd op een schaarheftafel. De autohefunit is een goedkopere oplossing dan de autolift vanwege de wetgeving waar bij een autolift rekening mee moet worden gehouden. Een mooie oplossing voor een voordelige prijs.

Meer over autohefunit
easy-comfort

Easy Comfort

Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen, daardoor is het heel gebruiksvriendelijk. Deze lift is geschikt voor personenauto’s waarbij de bestuurder de auto niet hoeft te verlaten.

Meer over Easy Comfort
autolift

Autolift

De autolift gebaseerd op het 4 kolommen principe en heeft een hoog hefvermogen. De autolift is heel eenvoudig in gebruik. Een autolift maakt het mogelijk om auto’s veilig naar een bovenliggende etage te heffen op een zeer veilige en gebruiksvriendelijke manier. Met het hoge hefvermogen van de autolift komen voertuigen op een makkelijke manier op de juiste plek.

Meer over autolift
Exhibit lift

Exhibit lift

De Exhibit Lift wordt vaak gebruikt in autoshowrooms en bij opslagvoorzieningen. De lift vervoert auto’s en goederen. Het plateau wordt op unieke manieren afgewerkt en is geschikt voor transport tussen één of meerdere verdiepingen.

Meer over Exhibit lift

Zoekt u een autolift of parkeersysteem?

Naast onze autoliften zijn wij ook specialist in liftparkeersystemen. Deze werken met een draaiplateau, lift of schuif-en hefsysteem. Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift, omdat het ook een oplossing biedt voor het efficiënt parkeren van voertuigen. Hierbij bieden wij volautomatische en halfautomatische parkeersystemen aan.

Lift auto oriënteren

Weet u al precies waar u naar op zoek bent of wilt u breed oriënteren en bekijken wat er op de markt te koop is? Door contact met ons nemen we u mee in de verschillende opties qua modellen, leveranciers en kosten.

Contact opnemen

lift autoWat kost een auto lift?

Een lift is altijd maatwerk. Het is daardoor niet mogelijk om een indicatie van de prijzen op de website te vermelden. De prijs van een autolift is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Eerst moeten er keuzes gemaakt worden over het soort autolift systeem, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de (auto) lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen opvragen

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Autolift op maat gemaakt voor u

Autoliften zijn altijd maatwerk. We helpen u graag om de beste optie voor uw situatie uit te zoeken. Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat gemaakt zijn. Daarmee stemmen we de autolift volledig af op uw wensen en op de ruimte waar hij gepland wordt.

Wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken is, werkt dit het beste. We kunnen u dan optimaal adviseren over de verschillende soorten autoliften en bijbehorende prijsklassen. Daarna werken we verschillende opties uit en maken we samen met u een keuze. Uiteindelijk gaat Estate Parking naar de tekentafel om dit voorstel uit te werken tot het realiseren van de beste autolift.

Hoe gaan wij te werk bij het realiseren van een autolift?

Bij het kiezen van een autolift is het belangrijk om te indexeren wat de mogelijkheden zijn bij u op locatie en tegelijkertijd helder te krijgen welke wensen u heeft als het gaat om een autolift en de installatie van de lift. Wij zullen bij u op locatie doorspreken, uitmeten en helder krijgen wat de vereisten zijn voor de succesvolle installatie van een passende autolift op uw vestiging.

Na de indexatie van de mogelijkheden maken we samen een voorstel op basis van uw wensen. Wij zullen een installatievoorstel presenteren waarbij u stap voor stap meegenomen wordt in het type autolift, de voordelen, het installatieproces en hoe wij verder te werk gaan vanuit Estate Parking. Stap voor stap nemen wij u bij de hand.

Voorstel

Bij akkoord op het voorstel gaan wij aan de slag met uw lift project waarbij we zorgen voor een lift naar uw wensen en een correcte installatie van dit mooie stukje techniek bij u op locatie. Van oplevering tot vervoer, van installatie tot inregelen, wij ontzorgen u volledig.

In overleg met u installeren we de autolift op de door u gewenste locatie. Onze opdracht en de installatie van de autolift is succesvol afgerond als u tevreden bent met het resultaat, daar gaan wij voor, daar staan wij voor bij Estate Parking.

Door de tijd heen zal er ook soms onderhoud moeten plaatsvinden aan uw autolift. Wij zullen uiteenzetten wat de mogelijkheden hierin zijn zodat u nergens naar om hoeft te kijken.

Eens verder praten?

Bij de zoektocht naar een geschikte oplossing voor uw situatie doen er heel wat vragen op. Wij helpen u graag bij uw vragen in uw zoektocht naar een eindproduct (parkeersysteem, lift auto) dat bij u past. Heeft u vragen over de installatie, over ons aanbod of over andere zaken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen