Op het gebied van autoliften zijn er vele verschillende soorten. Wij leveren, installeren en adviseren over autoliften, zodat u de juiste keuze kunt maken. Onze autoliften vindt u terug in garages, showrooms, autobedrijven etc. Er is altijd een autolift te leveren of aan te passen die voldoet aan uw wensen!

Een auto lift aanschaffen doet u niet dagelijks. Daarom helpen wij u te oriënteren en adviseren we u over de verschillende mogelijkheden. Bij onze autoliften onderscheiden we verschillende soorten autoliften.

Autohefunit
De autohefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte, in de auto kan blijven. Deze lift is gebaseerd op een schaarheftafel. De autohefunit is een goedkopere oplossing dan de autolift vanwege de wetgeving waar bij een autolift rekening mee moet worden gehouden.

Autolift
De autolift gebaseerd op het 4 kolommen principe en heeft een hoog hefvermogen. De autolift is heel eenvoudig in gebruik.

Easy Comfort
Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen, daardoor is het heel gebruiksvriendelijk. Deze lift is geschikt voor personenauto’s waarbij de bestuurder de auto niet hoeft te verlaten.

Showroomlift
De showroomlift wordt vaak gebruikt in autoshowrooms en bij opslagvoorzieningen. De lift vervoert auto’s en goederen. Het plateau wordt op unieke manieren afgewerkt en is geschikt voor transport tussen één of meerdere verdiepingen.

Advies opvragen

Zoekt u een autolift of parkeersysteem?

Naast onze autoliften zijn wij ook specialist in liftparkeersystemen. Deze werken met een draaiplateau, lift of schuif-en hefsysteem. Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift, omdat het ook een oplossing biedt voor het efficiënt parkeren van voertuigen. Hierbij bieden wij volautomatische en halfautomatische parkeersystemen aan.

Wat kost een auto lift?

Een autolift is altijd maatwerk. Het is daardoor niet mogelijk om een indicatie van de prijzen op de website te vermelden. De prijs van een autolift is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Eerst moeten er keuzes gemaakt worden over het soort systeem, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen opvragen

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Op maat gemaakt voor u

Autoliften zijn altijd maatwerk. We helpen u graag om de beste optie voor uw situatie uit te zoeken. Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat gemaakt zijn. Daarmee stemmen we de autolift volledig af op uw wensen en op de ruimte waar hij gepland wordt.

Wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken is, werkt dit het beste. We kunnen u dan optimaal adviseren over de verschillende soorten autoliften en bijbehorende prijsklassen. Daarna werken we verschillende opties uit en maken we samen met u een keuze. Uiteindelijk gaat Estate Parking naar de tekentafel om dit voorstel uit te werken tot het realiseren van de beste autolift.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?