Wilt u een autolift kopen? Estate Parking adviseert, verkoopt en installeert autoliften. Wij passen onze autoliften aan op uw wensen en wij leveren daardoor altijd maatwerk. Estate Parking brengt graag advies uit over de mogelijkheden op het gebied van autoliften en biedt de beste oplossing voor uw situatie. Voor de levering van een lift zijn zowel particulieren als bedrijven bij ons aan het juiste adres.

Onze autoliften worden veel gebruikt in (inpandige) garages, winkels, showrooms et cetera. Binnen ons assortiment onderscheiden we verschillende soorten autoliften.

autohefunitautolift kopenAutohefunit
Dit is een lift die gebaseerd is op een schaarheftafel. De hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s. De bestuurder kan hierbij onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte in de auto blijven. Deze oplossing is goedkoper dan de autolift vanwege de regelgeving waar u bij een autolift rekening mee moet houden.

 

autolift kopenAutolift kopen
Dit is een lift gebaseerd op het 4 kolommen principe en heeft een hoog hefvermogen. Het begeleid vervoeren van goederen is onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

 

autolift kopenEasy Comfort
Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen. Het is geschikt voor personenauto’s en de bestuurder hoeft de auto niet te verlaten.

 

autolift kopenShowroomlift kopen
Deze lift wordt vaak gebruikt in autoshowrooms en in opslagruimtes. De lift vervoert auto’s en goederen. Het plateau wordt afgewerkt en is geschikt voor transport tussen één of meerdere verdiepingen.

Zoekt u een autolift of parkeersysteem?

Naast onze autoliften zijn wij ook specialist in parkeersystemen. Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift. Dit biedt namelijk een oplossing voor het efficiënt parkeren van voertuigen. Wij bieden zowel volautomatische als halfautomatische parkeersystemen aan. Lees verder onder de foto’s om te lezen over onze werkwijze.

Wat betaalt u bij het kopen van een autolift?

Een autolift wordt altijd op maat gemaakt. Het is daarom helaas niet mogelijk om prijzen op de website te plaatsen. De van een lift prijs hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan: het soort systeem, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen.

Omdat een autolift altijd maatwerk is, staat de prijs van een autolift niet vast. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u op basis van uw situatie en wensen wat een autolift voor u kost.

Neem contact op

Heeft Estate Parking een autolift te koop staan?

Wij verkopen geen tweedehands autoliften maar engineeren iedere autolift specifiek voor de ruimte waar hij geplaatst moet worden. De reden dat wij geen autolift te koop hebben staan is omdat een autolift altijd maatwerk is. Wij zorgen ervoor dat de parkeerlift technisch top is, en een eyecatcher is die gezien mag worden!

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Hoe werkt het kopen van een autolift?

Het kopen van een autolift is altijd maatwerk. Estate Parking adviseert u graag over welke autolift voor uw situatie geschikt is. Aan de basis staat een standaardoplossing, maar door onze kennis en ervaring met de specifieke techniek zijn we in staat altijd maatwerk te leveren. Daarnaast verzorgen we zelf ook de afwerking, zodat de autolift niet alleen doet wat het moet doen, maar het er ook goed uitziet.

De samenwerking werkt het beste wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken is, maar het is ook mogelijk om een autolift te plaatsen in een reeds bestaand pand of garage. We gaan samen met u in gesprek over uw wensen. Vervolgens geven we advies over mogelijke oplossingen en werken we een voorstel uit met de verschillende opties. Samen met u maken we een keuze en daarna gaan we aan de slag om de autolift of het parkeersysteem te realiseren! Wij begeleiden u gedurende het hele proces om het kopen van een autolift te vereenvoudigen.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?