Wilt u een autolift kopen? Estate Parking adviseert, verkoopt en installeert autoliften. Onze autoliften passen wij aan op uw wensen en wij leveren daardoor altijd maatwerk. Wij adviseren u graag welke mogelijkheden er zijn op het gebied van autoliften en wat de beste oplossing is voor uw situatie. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

Onze autoliften worden veel gebruikt in (inpandige) garages, winkels, showrooms et cetera. Bij onze autoliften onderscheiden we verschillende soorten autoliften.

Autohefunit
Dit is een lift die gebaseerd is op een schaarheftafel. De hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder onder bepaalde voorwaarden van snelheid en hefhoogte, in de auto kan blijven. De autohefunit is een goedkopere oplossing dan de autolift vanwege de wetgeving waar bij een autolift rekening mee moet worden gehouden.

Autolift
Dit is een lift gebaseerd op het 4 kolommen principe en heeft een hoog hefvermogen. Het begeleid vervoeren van goederen is onder bepaalde voorwaarden toegestaan.

Easy Comfort
Het plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen. Het is geschikt voor personenauto’s en de bestuurder hoeft de auto niet te verlaten.

Showroomlift
De showroomlift wordt vaak gebruikt in autoshowrooms en bij opslagvoorzieningen. De lift vervoert auto’s en goederen. Het plateau wordt op unieke manieren afgewerkt en is geschikt voor transport tussen één of meerdere verdiepingen.

Zoekt u een autolift of parkeersysteem?

Naast onze autoliften zijn wij ook specialist in parkeersystemen. Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift, omdat het ook een oplossing biedt voor het efficiënt parkeren van voertuigen. Hierbij bieden wij volautomatische en halfautomatische parkeersystemen aan. Lees verder onder de foto’s om te lezen over onze werkwijze.

Wat kost een autolift?

Omdat een autolift altijd maatwerk is het helaas niet mogelijk om prijzen op onze website te plaatsen. De prijs van een autolift, hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan: het soort systeem dat u kiest, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen.

Een autolift wordt altijd op maat gemaakt. Daarom staat de prijs van een autolift nooit vast. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u op basis van uw situatie en wensen wat een autolift voor u kost.

Neem contact op

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Hoe werkt het kopen van een autolift?

Het kopen van een autolift is altijd maatwerk. Estate Parking adviseert u graag over welke autolift voor uw situatie geschikt is. Aan de basis staat een standaardoplossing, maar door onze kennis en ervaring met de specifieke techniek zijn we in staat altijd maatwerk te leveren. Daarnaast verzorgen we zelf ook de afwerking, zodat de autolift niet alleen doet wat het moet doen, maar het er ook goed uitziet.

De samenwerking werkt het beste wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken is, maar het is ook mogelijk om een autolift te plaatsen in een reeds bestaand pand of garage. We gaan samen met u in gesprek over uw wensen. Vervolgens geven we advies over mogelijke oplossingen en werken we een voorstel uit met de verschillende opties. Samen met u maken we een keuze en daarna gaan we aan de slag om de autolift of het parkeersysteem te realiseren! Wij begeleiden u gedurende het hele proces om het kopen van een autolift te vereenvoudigen.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?