Wanneer u meerdere voertuigen onder uw dak wilt parkeren, biedt een autolift in uw garage de perfecte oplossing. Bij Estate Parking ontwikkelen we high-end parkeersystemen op maat, die we leveren aan particulieren en bedrijven. Maar wat kost een autolift precies?

Wat kost een autolift?

Omdat een autolift altijd maatwerk is hanteren wij geen vaste prijzen. Wel willen we u graag vertellen welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen een autolift garage heeft. Daarnaast vertellen we u welke factoren invloed hebben op de prijs.

Bent u op zoek naar een autolift of parkeersysteem?

Naast onze autoliften zijn wij ook specialist in liftparkeersystemen. Deze werken met een draaiplateau, lift of schuif-en hefsysteem. Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift, omdat het ook een oplossing biedt voor het efficiënt parkeren van voertuigen in uw parkeergarage. Hierbij bieden wij volautomatische en halfautomatische parkeersystemen aan.

De voordelen van een autolift in het kort:

– Parkeer meer auto’s op hetzelfde oppervlak
– Nauwelijks zichtbaar ondergronds parkeren
– Beschermt tegen autodieven en weersomstandigheden
– Bespaar kosten en ruimte
– Gemakkelijk in gebruik
– Betrouwbaar door degelijke kwaliteit, geproduceerd in Duitsland
– Hoog parkeercomfort

Benieuwd welke autoliften er allemaal zijn?

Bekijk opties

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.

  De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

  Welke autoliften zijn er?

  Er zijn verschillende autolift systemen waar u uit kunt kiezen voor uw parkeergarage: De autohefunit, de autolift, de easy comfort, de showroomlift en de trucklift. Wij leveren aan bedrijven (autobedrijven, autogarages, showrooms, garages in appartementen) en particulieren (garages bij of onder woningen). We lichten de systemen kort toe.

  Autohefunit

  Deze hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder onder bepaalde voorwaarden, in de auto kan blijven.

  Autolift

  Dit is een autolift die op de 4 hoeken is voorzien van geleiders. Deze lift wordt veel gebruikt in garages. Ook voor een autolift in een appartement kunnen wij een prijs opstellen.

  Easy Comfort

  Dit plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen.

  Showroomlift

  In een autoshowroom is vaak geen ruimte voor een hellingbaan en daarom biedt de showroomlift de perfecte oplossing.

  Trucklift

  Een trucklift is geschikt voor het laten dalen en heffen van vrachtwagens. De trucklift heeft een hefvermogen tot 40 ton.

  Oriëntatie op de prijs van een autolift

  Hoeveel een autolift kost, is afhankelijk van een aantal factoren. De kosten worden beïnvloed door het soort systeem dat u kiest, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen. Of de lift binnen of buiten en boven- of ondergronds geplaatst wordt, speelt ook mee in wat de autolift uiteindelijk kost.

  Een autolift is altijd maatwerk. Daardoor is de prijs van een autolift niet vast. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen op basis van uw situatie en wensen wat een autolift voor u kost en kiezen samen met u de beste oplossing voor uw omstandigheden.

  “Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

  Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


  Eens verder praten?