Bent u op zoek naar een autolift bij uw woning? Dan bent u bij Estate Parking aan het juiste adres. Wij realiseren een autolift voor particulieren t/m 20 voertuigen. Welke opties wij aanbieden en wat een autolift u precies kost, vertellen we u graag!

Waarom een autolift voor particulieren?

Een autolift is dé perfecte oplossing wanneer u gebrek aan ruimte heeft om meerdere auto’s te parkeren, ruimte wilt besparen zodat u het oppervlakte voor andere doeleinden kunt gebruiken of voor het veilig stallen van uw kostbare auto’s wanneer u bijvoorbeeld een verzamelaar bent van oldtimers of in het bezit bent van high-end merkauto’s.

Het verschil tussen een autolift en een parkeersysteem?

Naast onze autoliften zijn wij ook specialist in liftparkeersystemen. Deze werken met een draaiplateau, lift of schuif-en hefsysteem. Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift, omdat het ook een oplossing biedt voor het efficiënt parkeren van voertuigen in uw parkeergarage. Hierbij bieden wij volautomatische en halfautomatische parkeersystemen aan.

Over parkeersystemen

Wat zijn de voordelen van een autolift?

– Parkeer meer auto’s op hetzelfde oppervlak
– Nauwelijks zichtbaar ondergronds parkeren
– Beschermt tegen autodieven en weersomstandigheden
– Bespaar kosten en ruimte
– Gemakkelijk in gebruik
– Betrouwbaar door degelijke kwaliteit, geproduceerd in Duitsland
– Hoog parkeercomfort

Bekijk case

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Autolift particulieren: de verschillende opties

Er zijn verschillende autolift systemen waar u uit kunt kiezen als parkeeroplossing. We lichten de systemen kort toe. We willen u er op attenderen dat al onze autoliftsystemen op maat worden gemaakt. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om uw situatie en wensen te bespreken en tot een passend advies te komen.

Autohefunit

Deze hefunit is bedoeld voor het transporteren van personenauto’s waarbij de bestuurder onder bepaalde voorwaarden, in de auto kan blijven.

Autolift

Dit is een autolift die op de 4 hoeken is voorzien van geleiders. Deze lift wordt veel gebruikt in garages. Ook voor een autolift in een appartement kunnen wij een prijs opstellen.

Easy Comfort

Dit plateau beweegt tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit en is op afstand op te roepen.

Een autolift kopen, wat kost dat?

Hoeveel een autolift kost, is afhankelijk van een aantal factoren. De kosten worden beïnvloed door het soort systeem dat u kiest, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen. Of de lift binnen of buiten en boven- of ondergronds geplaatst wordt, speelt ook mee in wat de autolift uiteindelijk kost.

Een autolift is altijd maatwerk. Daardoor is de prijs van een autolift niet vast. We kunnen u echter wel een richtprijs aanreiken, zodat u een beter beeld krijgt van wat een autolift voor u als particulier kan kosten. Vul onderstaand formulier in, zodat wij u toegang kunnen geven tot deze informatie.

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.