Showroom voor autoverzamelaar

Voor een autoliefhebber in Rockanje werden wij betrokken bij de bouw van zijn nieuwe huis. Het was zijn wens om zijn wagenpark op een veilige en mooie manier te stallen. Het huis was volledig onderkelderd en deze garage mocht omgetoverd worden tot een spectaculaire showroom.

Uiteindelijk is de vloer van de garage de parkeerlift geworden, waardoor de auto’s ondergronds verdwijnen. Met een vier kolom systeem wordt de druk over de garagevloer verdeeld. De autoliefhebber uit Rockanje kan zijn auto’s nu zichtbaar tentoonstellen in de garage of veilig opbergen in één van de parkeersystemen.

Dit project is op maat gemaakt met een standaardoplossing als basis. Het voordeel van dit project is dat wij voor de bouw van het huis al tekeningen konden maken en de klant hierin nog extra adviezen hebben meegegeven.

Wij hebben onze werkzaamheden uiteindelijk als laatste aannemer uitgevoerd. Dit werkt erg prettig omdat er geen schade meer kan ontstaan aan de parkeersystemen vanwege andere werkzaamheden. En omdat wij de laatste aannemer waren, wilden wij het risico om zelf schade te veroorzaken zo klein mogelijk maken. Daarom werkten wij voor dit project met kleinere onderdelen, zodat we alles veilig en makkelijk naar binnen konden brengen.

Een draaiplateau wordt aangedreven door een elektromotor en de maximale belasting is variabel. Zowel de diameter, snelheid, draagvermogen, het aantal stopposities als de snelheid kan variëren.

– Ernst Verhoef