Puzzel parkeren

Bij het puzzel systeem staat elke auto op een eigen pallet en is er meestal één lege plaats. Puzzel parkeren is een vindt u terug in ons assortiment van volautomatische parkeersystemen.

Parkeren met een puzzel parkeersysteem

In de meeste gevallen is er bij het puzzel parkeersysteem maar één plek vrij, zoals we gewend zijn van het welbekende schuifpuzzel spel. Maar in sommige gevallen zijn er meerdere lege plaatsen om het systeem sneller te maken. We bespreken samen met u wat voor u de beste oplossing is en maken vervolgens een puzzel parkeersysteem op maat.

Volautomatisch parkeersysteem

Het puzzel parkeersysteem is een volautomatisch parkeersysteem wat inhoudt dat het systeem volledig geautomatiseerd en zelfsturend is. Dit betekent dat de bestuurder van de auto hoeft geen handelingen hoeft te verrichten om de auto in te parkeren.

Benieuwd naar andere vormen van parkeersystemen? Bekijk dan onze halfautomatische parkeersystemen eens.

Naast het puzzel parkeren bieden wij nog twee andere volautomatische parkeersystemen aan.

Pallet Toren

In deze optie kunt u uw auto’s boven elkaar parkeren, zowel boven- als ondergronds. In dit systeem gebruiken we een lift die links- en rechts plateaus kan afzetten.

Meer over de pallet toren

Palletloos

Aan de hand van een transporter en shuttles worden auto’s automatisch en zonder pallets weggezet. Dit is het meest innovatieve parkeersysteem van dit moment.

Meer over palletloos parkeren

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?