Pallet toren

Bij de pallet toren kunt u uw auto’s boven elkaar parkeren, zowel boven- als ondergronds. In dit systeem gebruiken we een lift die links- en rechts plateaus kan afzetten.

Parkeren met de pallet toren

Bij de pallet toren blijft u tijdens het in en uit parkeren niet in de auto zitten, het parkeersysteem voert dit automatisch uit. De pallet toren is hoger dan het puzzel parkeren en palletloos parkeren en wordt zowel in bestaande gebouwen toegepast als bij nieuwbouwprojecten.

Maatvoering

De maatvoering van deze pallets bepalen we in overleg. De pallets worden dus op maat gemaakt binnen de beschikbare ruimte die u heeft. We kunnen de pallets daarmee toepassen in een huidige ruimte of we bouwen zelf een nieuwe toren. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie.

Aantal parkeerplekken

In overleg bepalen we hoeveel auto’s er in de toren geparkeerd kunnen worden. Ook dit is afhankelijk van uw wensen. Vaak worden deze torens toegepast vanaf drie of vier lagen per parkeersysteem. Een hoge snelheidslift zorgt ervoor dat u uw auto, hoe hoog de toren ook is, snel in en uit parkeert.

Naast de pallet toren bieden wij nog twee volautomatische parkeersystemen aan.

Puzzel parkeren

In het puzzel systeem staat elke auto op een eigen pallet en is er meestal één lege plaats. Soms zijn er meerdere lege plaatsen om het systeem sneller te maken.

Meer over puzzel parkeren

Palletloos

Aan de hand van een transporter en shuttles worden auto’s automatisch en zonder pallets weggezet. Dit is het meest innovatieve parkeersysteem van dit moment.

Meer over palletloos parkeren

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?