Palletloos parkeren

Palletloos parkeren houdt in dat de auto via een transporter en shuttles automatisch en zonder pallets weggezet wordt. Dit is het meest innovatieve parkeersysteem van dit moment.

Ons volledig geautomatiseerde palletloze parkeersysteem is een perfecte oplossing voor het creëren van een veelvoud aan parkeerplaatsen. Er worden geen pallets gebruikt voor het transport van auto’s en daardoor is het systeem snel en efficiënt.

Dit houdt in dat bestuurder kunnen parkeren in een van de cabines waarna het proces verder geautomatiseerd is. De bestuurder hoeft dus vanaf dit moment zelf niets meer te doen. De auto wordt op een horizontaal transfervoertuig geplaatst en naar een vrije parkeerplaats gebracht waar hij weer door een robot op de parkeerplaats wordt getild.

Benieuwd naar andere vormen van parkeersystemen? Bekijk dan onze halfautomatische parkeersystemen eens.

Naast het palletloos parkeren bieden wij nog twee andere volautomatische parkeersystemen aan.

Pallet Toren

In deze optie kunt u uw auto’s boven elkaar parkeren, zowel boven- als ondergronds. In dit systeem gebruiken we een lift die links- en rechts plateaus kan afzetten.

Meer over de pallet toren

Puzzel parkeren

In het puzzel systeem staat elke auto op een eigen pallet en is er meestal één lege plaats. Soms zijn er meerdere lege plaatsen om het systeem sneller te maken.

Meer over puzzel parkeren

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?