Het oplossen van een parkeerprobleem is dé expertise van Estate Parking. Wij bieden particulieren, architecten en projectontwikkelaars high-end parkeeroplossingen. Meer parkeerruimte creëren in een appartementencomplex, ondergronds parkeren bij een bedrijfskantoor of efficiënter en veiliger parkeren in uw garage aan huis? Estate Parking helpt u verder!

Parkeerprobleem creatief oplossen

Met een parkeerlift is het mogelijk om meerdere auto’s te parkeren zonder dat u meer ruimte nodig heeft. Hierdoor creëert u meer parkeergelegenheid met hetzelfde grondoppervlakte. Er zijn drie basistechnieken die de basis vormen voor onze op maat gemaakte parkeersystemen: het volautomatisch parkeersysteem, halfautomatisch parkeersysteem of verticaal transport. Op deze pagina vindt u enkele slimme oplossingen die wij bieden voor particuliere en zakelijke vraagstukken.

De voordelen van een parkeerlift:

  • Het creëert extra ruimte
  • Het is zowel binnen als buiten toepasbaar
  • Het is uiterst gebruiksvriendelijk
  • Het systeem is erg veilig

Pallet toren

Parkeerprobleem oplossenIn deze optie kunt u uw auto’s boven elkaar parkeren, zowel boven als ondergronds. In dit systeem gebruiken we een lift die links- en rechts plateaus kan afzetten. Dit is perfect in een appartementencomplex of in een particuliere garage.

Meer over pallet toren

Schuif-hef systeem

Schuif-hef systeem

schuif-hef-systeemHet schuif-hef systeem is toepasbaar bij aan elkaar
geschakelde parkeerplaatsen. Eén parkeerplaats in de
onderste laag moet altijd vrij blijven, zodat auto’s
onafhankelijk van elkaar kunnen in- en uitparkeren.schuif-hef-systeem schuif-hef-systeem schuif-hef-systeemschuif-hef-systeemschuif-hef-systeemschuif-hef-systeem

Meer over schuif-hef systeem

Draaiplateaus

DraaiplatateausEen te krappe bocht in uw garage of ruimtegebrek om te keren brengt risico tot schade met zich mee. Voor meer comfort en veiligheid en minder schaderisico, bieden wij daarom onze draaiplateaus aan. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u 360° draaien.

Meer over draaiplateaus

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.