Parkeren met een car lift van Estate Parking

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een car lift? Estate Parking de juiste partner voor het realiseren van high-end parkeersystemen. Op basis van de standaard passen wij onze systemen aan op uw wensen en leveren een car lift altijd op maat gemaakt. Wij realiseren niet alleen systemen voor de professionele markt, maar leveren ook regelmatig unieke parkeersystemen aan particulieren.

Een lift van Estate Parking is onder andere geschikt voor (inpandige) garages, winkels, showrooms. In ons assortiment maken we onderscheid in verschillende soorten systemen, namelijk;

  • Autohefunit
  • Autolift (ook wel car lift genoemd)
  • Easy comfort
  • Showroom lift

Bent u op zoek naar een high-end parkeersysteem?

Een parkeersysteem van Estate Parking gaat verder dan een autolift. Met onze systemen kunt u tot wel 60 procent aan ruimte besparen. En parkeert u efficiënt uw voertuigen. De systemen maken wij op maat en zijn zowel halfautomatisch als volledig automatisch beschikbaar. Lees verder op onze website en ontdek onze werkwijze.

car lift

De kosten van een car lift

Omdat een autolift altijd op maat gemaakt wordt is het helaas niet mogelijk om een concrete prijs op onze website te vermelden. De prijs van een parkeeroplossing is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan de voorwaarden waaraan het systeem moet voldoen zoals, het aantal benodigde parkeerplaatsen, de beschikbare oppervlakte voor het systeem of de te overbruggen hoogte.

Elk ontwerp van Estate Parking is voor een specifieke situatie en is per opdrachtgever verschillend. Omdat het maatwerk is bieden we geen tweedehands liften aan. Wij zorgen voor oplossingen van hoge kwaliteit en is een technische hoogstandje wat gezien mag worden!

Een car lift is maatwerk en hierdoor is het niet mogelijk om een vaste prijs te noemen. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier en we bespreken graag de wensen van uw parkeeroplossing.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?