Estate Parking wordt geleid door Ernst Verhoef. Ernst is een liefhebber van techniek en mooie, degelijke oplossingen. Hij is creatief en denkt out of the box, waardoor Estate Parking altijd maatwerk levert.

Ernst en zijn team hebben ervaring in de machinebouw en kennis van montage, afwerking, constructies, transport en materialen. Daarom blijft het niet bij een advies, maar voert Estate Parking het project van ontwerp tot installatie voor u uit.

Onze werkwijze

Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat ontwikkeld worden aan de hand van de wensen van de klant. Dit werkt het beste wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken wordt.

In een eerste gesprek gaan we met u in overleg over uw wensen en geven we advies over mogelijke oplossingen. Vervolgens werken we verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Ons voorstel vormt uiteindelijk de basis voor de opdracht waarmee Estate Parking van start gaat aan de tekentafel.

Wij houden vanslimme oplossingen meteen exclusieve uitstraling.

Meer dan techniek.

Wij kijken verder dan techniek. Hoe het parkeersysteem eruit moet zien en hoe we het op laten gaan in de stijl en ruimte van het object vinden wij minstens zo belangrijk. Wij houden van slimme oplossingen met een exclusieve uitstraling.

Daarom zijn we naast leverancier en installateur ook een betrokken adviseur. Met als doel een unieke parkeergelegenheid te realiseren. Wij streven ernaar om hoge kwaliteit parkeersystemen te leveren. Dit doen wij door samen te werken met betrouwbare lokale en Europese leveranciers. Wij houden het project daarbij volledig in eigen beheer, zodat wij altijd overzicht behouden over het project en u een vast contactpersoon heeft.