Auto parkeersysteem aanschaffen bij Estate Parking

Bij Estate Parking realiseren we high-end auto parkeersystemen. Wij creëren parkeerliften en draaiplateaus op maat voor parkeergarages tot ongeveer 20 parkeerplaatsen. Bespaar 30 tot wel 60 procent aan ruimte door het aanschaffen van een auto parkeersysteem. Onze systemen zorgen ervoor dat auto’s zo compact mogelijk in de beschikbare ruimte passen. Het is mogelijk om dit bij zowel bestaande- als nieuwbouwprojecten toe te passen.

Waarom een auto parkeersysteem aanschaffen?

Een auto parkeersysteem zorgt ervoor dat je de beschikbare ruimte optimaal benut. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak. Wij leveren parkeersystemen voor appartementencomplexen, kantoorgebouwen, maar bijvoorbeeld ook aan particulieren. Voor veel projectontwikkelaars is het realiseren van voldoende parkeerplaatsen een uitdaging. Maar het is wel een belangrijk onderdeel bij het ontwerpen van vastgoed. Met het juiste auto parkeersysteem, benut u dus de beschikbare ruimte optimaal.

Onze oplossingen bij het aanschaffen van een auto parkeersysteem

Wij bieden onze oplossingen aan in twee categorieën: parkeerliften en draaiplateaus. De parkeerliften werken op basis van een volautomatisch- of halfautomatisch systeem of op basis van verticaal transport. Deze liften zorgen ervoor dat er naast de volledige lengte en breedte van de garage, ook de hoogte volledig benut wordt.
Onze draaiplateaus verminderen het risico tot schade aan uw voertuigen wanneer uw garage een krappe bocht of ruimtegebrek heeft. Deze verminderen het schaderisico en bieden meer comfort en veiligheid. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u naar keuze 180 graden naar links of naar rechts draaien.

Informatie aanvragen

Schuif- en hefsysteem

Verticaal transport

Draaiplateaus

De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

Eenvoudige installatie en weinig onderhoud

Estate Parking geeft u advies over het beste auto parkeersysteem voor uw situatie en monteert deze voor u. De installatie is eenvoudig en neemt weinig plek in. Doordat onze systemen ongevoelig zijn voor storingen, is een onderhoudsbeurt slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk. Dit is afhankelijk van of uw auto parkeersysteem binnen of buiten geplaatst is.

Onze werkwijze

Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat ontwikkeld worden aan de hand van de wensen van de klant. Het werkt prettig wanneer Estate Parking al aan het begin van een bouwproject betrokken wordt. In een eerste gesprek gaan we met u in overleg over uw wensen en geven we advies over mogelijke oplossingen. Vervolgens werken we verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Ons voorstel vormt uiteindelijk de basis voor de opdracht waarmee Estate Parking van start gaat aan de tekentafel.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?