De naam zegt het al: bij verticaal transport wordt de auto verticaal vervoerd. Het voertuig is zo gemakkelijk naar een hoger of lager level te brengen. Estate Parking adviseert en levert verticaal transport systemen.

Verschillende vormen van verticaal transport

Autohefunit

De autohefunit verplaatst de auto’s omhoog en omlaag door middel van een schaarheftafel. Dankzij de automatische afloop is het transport tussen twee of drie etages veilig en comfortabel. Bij een autohefunit worden personenauto’s getransporteerd zonder dat de bestuurder de auto verlaat. Voor de plaatsing van deze unit is een bouwkundige put noodzakelijk. De autohefunit is een goedkopere oplossing dan de autolift vanwege de wetgeving waar bij een autolift rekening mee moet worden gehouden.

Autolift

De autolift is geschikt voor het transporteren van auto’s van en naar verschillende verdiepingen. Bij deze vorm van verticaal transport kan de bestuurder in de auto blijven zitten. Daardoor is het begeleid vervoeren van goederen zoals scooters of fietsen tussen verdiepingen ook toegestaan. Om deze lift te kunnen plaatsen zijn er twee voorwaarden: er moet een bouwkundige put aanwezig zijn en er is kopruimte nodig.

Autolift deluxe (Easy comfort)

Met de Easy Comfort is een traditionele hellingbaan niet meer nodig. Hierbij beweegt het plateau op en neer tussen twee zuilen aan de zijkant van de hefunit. Je kunt de Autolift Deluxe op afstand bedienen. De bestuurden hoeft de personenauto niet te verlaten. Voor deze lift is er een bouwkundige put van 150 mm of een oprijplaat nodig.

Verticaal transport

Showroomlift

Autoshowrooms en opslagvoorzieningen gebruiken vaak showroomliften. Deze lift vervoert auto’s en goederen. Het is hier niet toegestaan dat er tijdens het heffen of dalen mensen op het plateau staan. De showroomlift maakt transport tussen één of meerdere verdiepingen mogelijk en is op een unieke manier afgewerkt.

Trucklift

Voor verticaal transport van vrachtwagens is er een trucklift nodig. Deze is te realiseren in afmetingen tot wel 20 bij 4 meter of groter en verplaatst met zijn hefvermogen tot 40 ton. Omdat een trucklift voor u op maat gemaakt wordt, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw situatie en wensen.

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.

  De voordelen van Estate Parking:

  1. Eenvoudig voertuigen naar een hoger of lager level brengen
  2. Meer parkeergelegenheid op hetzelfde oppervlak
  3. Degelijk en betrouwbaar, van Nederlandse bodem
  4. Mooie vormgeving en afwerking, passend bij de ruimte
  5. Wij adviseren wat er mogelijk is in uw situatie

  Wat zijn de voordelen van verticaal transport?

  Bij verticaal transport heeft de bestuurder de optie om wel of niet in de auto te blijven zitten. Door verticaal transport toe te passen, benut u naast de lengte en breedte, ook de hoogte van de ruimte. Goederen zoals fietsen of scooters zijn alleen te gebruiken onder strikte voorwaarden in deze lift. Estate Parking biedt verschillende varianten van verticaal transport aan. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden!

  Wat zijn de kosten van verticaal transport?

  Welke variant van verticaal transport voor u het meest geschikt is, hangt af van uw situatie. Aangezien er verschillende opties te overwegen zijn en het afhangt van verschillende factoren, is het niet mogelijk om via de website een prijsindicatie te geven. We vragen u daarom om contact met ons op te nemen om de opties met elkaar te bespreken. Op basis van uw informatie kunnen wij een advies uitbrengen en een vrijblijvende offerte voor u samenstellen.

  “Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

  Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


  Eens verder praten?