Parkeersystemen voor particulieren

Veel van onze parkeersystemen leveren wij aan particulieren. Laat u een woning bouwen en bent u op zoek naar parkeeroplossingen of wilt u meer parkeergelegenheid creëren bij uw bestaande woning? Estate Parking biedt veelzijdige en op maat gerealiseerde oplossingen.

Parkeersystemen voor particulieren

schuifplateau

Schuifplateau

Wanneer het in uw situatie niet mogelijk is om een torensysteem te laten plaatsen, biedt het schuifplateau de perfecte oplossing. Het plateau is namelijk te verschuiven over het oppervlakte waar het op gebouwd wordt.

Meer over schuifplateau
autolift

Afhankelijk systeem

De bovenste auto kan in dit systeem pas zakken als de onderste auto is uitgereden. Als er beperkte ruimte beschikbaar is in de hoogte, kunnen we de bovenste auto in een hoek heffen in plaats van in een geheel vlak.

Meer over afhankelijk systeem
Exhibit lift

Exhibit lift

De Exhibit Lift wordt van oorsprong ingezet door autoshowrooms, maar wij zetten de functionaliteiten graag in voor autoverzamelaars.

Meer over Exhibit Lift
automatisch parkeren

Case: Showroom voor autoverzamelaar in Rockanje

Voor een autoliefhebber in Rockanje werden wij betrokken bij de bouw van zijn nieuwe huis. Het was zijn wens om zijn wagenpark op een veilige en mooie manier te stallen. Het huis was volledig onderkelderd en deze garage mocht omgetoverd worden tot een spectaculaire showroom.

Meer over deze case