Parkeersystemen voor architecten en projectontwikkelaars

Wij maken regelmatig parkeersystemen op maat in samenwerking met architecten en projectontwikkelaars. Bent u voor een project op zoek naar de beste en meest exclusieve manier om ruimtebesparende parkeerplaatsen te realiseren? Estate Parking biedt veelzijdige en op maat gerealiseerde oplossingen.

Aanbevolen voor architectenen projectontwikkelaars

hef-hef systeem

Hef-hef systeem

In dit hef-hef systeem is het mogelijk om twee of drie auto’s boven elkaar te parkeren. In- en uitrijden gaat horizontaal. Dit systeem heeft kolommen op de hoeken, waarbij de bestuurder alle ruimte heeft om in- en uit te stappen.

Meer over hef-hef systeem
schuif-hef systeem

Schuif-hef systeem

Het schuif-hef systeem is toepasbaar bij aan elkaar geschakelde parkeerplaatsen. Eén parkeerplaats in de onderste laag moet altijd vrij blijven, zodat auto’s onafhankelijk van elkaar kunnen in- en uitparkeren.

Meer over schuif-hef systeem
schuifplateau

Schuifplateau

Wanneer het in uw situatie niet mogelijk is om een torensysteem te laten plaatsen, biedt het schuifplateau de perfecte oplossing. Het plateau is namelijk te verschuiven over het oppervlakte waar het op gebouwd wordt.

Schuifplateau
automatisch parkeren

Case: Showroom voor autoverzamelaar in Rockanje

Voor een autoliefhebber in Rockanje werden wij betrokken bij de bouw van zijn nieuwe huis. Het was zijn wens om zijn wagenpark op een veilige en mooie manier te stallen. Het huis was volledig onderkelderd en deze garage mocht omgetoverd worden tot een spectaculaire showroom.

Meer over deze case