Een auto draaiplateau is een ideale oplossing voor uw garage. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u naar keuze 180° naar links of rechts laten draaien, om vervolgens het voertuig te parkeren. Een krappe bocht in uw garage of ruimtegebrek brengt altijd een risico op schade met zich mee. Een draaiplateau vermindert het risico op schade. Wij vertellen u meer over het systeem en de prijs van een draaiplateau auto!

Draaischijf auto

Een elektrisch draaiplateau wordt aangedreven door een elektromotor en de maximale belasting is variabel. Zowel de diameter, snelheid, draagvermogen, het aantal stopposities als de snelheid kan variëren. Een put is niet altijd nodig omdat er ook draaiplateaus van 50 mm op de markt zijn. Het auto draaiplateau kan handmatig of automatisch bediend worden en de schijf kan geïntegreerd worden in andere systemen.

Wat is de prijs van een auto draaiplateau?

De prijs van een auto draaiplateau is afhankelijk van een aantal factoren: de grootte van de schijf, de plaats waar deze geïnstalleerd moet worden en verschillende extra functies die u kunt kiezen. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, zodat we u van een goede richtprijs kunnen voorzien voor een auto draaiplateau.

Draaiplateaus auto

Kan een elektrisch draaiplateau ook buiten geplaatst worden?

Over het algemeen worden draaiplateaus binnen gebruikt, in een garage of showroom. Maar het is zeker mogelijk om een draaiplateau buiten te monteren. In dit geval zijn er andere aspecten waar we rekening mee moeten houden. Buiten heeft het weer nu eenmaal veel meer impact op een draaiplateau. We zijn ons bewust van de impact van regen, sneeuw, extreme temperaturen maar ook vervuiling zoals bladeren die vallen of ander afval dat over de straat waait. Met dit in het achterhoofd bieden wij twee oplossingen aan voor een draaiplateau buiten:

1. Het monteren van een volledig thermisch verzinkt plateau met een industriële aandrijving. U heeft hiervoor een bouwkundige put nodig van ca. 300 mm diep met een pompput voor het afvoeren van lekwater.

2. Een ultra platte draaischijf, volledig aluminium, geanodiseerd met de motor net boven de grond of in een klein putje met hemelwaterafvoer. U heeft hiervoor een vlakke afgewerkte betonvloer nodig.

Installatie en onderhoud

Estate Parking geeft u advies over het beste auto draaiplateau voor uw situatie en monteert deze voor u. De draaiplateaus zijn van hoge kwaliteit en zijn ongevoelig voor storingen. Een onderhoudsbeurt is daardoor slechts één keer in de twee of drie jaar noodzakelijk, afhankelijk van het feit of uw draaiplateau binnen of buiten geplaatst is.

Benieuwd naar de kosten van onze parkeersystemen?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang een overzicht in uw mailbox.

  8 voordelen van een draaiplateaus

  1. Verklein de kans op schade tijdens het inparkeren
  2. Draai uw auto tot 360 graden
  3. Integratie in andere parkeersystemen is mogelijk
  4. Binnen en buiten plaatsen is allebei mogelijk
  5. Handmatige of automatische bediening
  6. U bepaalt: diameter, snelheid, draagvermogen en aantal stopposities
  7. Ongevoelig voor storingen dankzij onze hoge kwaliteit
  8. Vanaf slechts 50 mm hoog, waardoor een put niet per se nodig is

  Onze werkwijze

  Estate Parking werkt met verschillende standaardoplossingen die altijd op maat aangepast worden op uw wensen. Met ons technische kennis en ervaring kunnen we u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Dit doen we graag tijdens een kennismakingsgesprek. Vervolgens werken we verschillende opties uit en komen we samen met u tot een keuze. Wij kijken verder dan techniek. We denken na over hoe het auto draaiplateau eruit moet zien en hoe we het op laten gaan in de stijl en ruimte van het object vinden wij minstens zo belangrijk. Wij houden van slimme oplossingen met een exclusieve uitstraling. Daarom zijn we naast leverancier en installateur ook een betrokken adviseur. Met als doel een unieke parkeergelegenheid te realiseren.

  “Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

  Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


  Eens verder praten?