Een draaischijf voor uw auto is een fantastische oplossing voor het parkeren van uw auto. Deze elektrisch aangedreven autodraaischijf kunt u naar keuze 180° naar links of rechts laten draaien, om vervolgens het voertuig te parkeren. Natuurlijk allemaal in uw eigen garage! U bespaart ruimte, beperkt het risico op schade en profiteert bij het parkeren van het gemak van een draaischijf voor uw auto.

Draaischijf auto

Een elektrisch draaiplateau voor uw auto heeft een variabele maximum belasting. De draaischijf wordt aangedreven door een elektromotor. Zowel de diameter, snelheid, draagvermogen, het aantal stopposities als de snelheid kan variëren, de mogelijkheden zijn eindeloos en we kunnen altijd een op maat oplossing samenstellen. Een put/gat is niet altijd benodigd, dit omdat er ook draaiplateaus van 50 mm hoogte op de markt zijn. Het auto draaiplateau kan handmatig of automatisch bediend worden en de schijf kan geïntegreerd worden in andere systemen. De keuze is reuze!

Wat is de prijs van een draaischijf?

Een auto draaischijf is een goede investering, maar wat kost een draaischijf? De kosten zijn afhankelijk van een aantal variabelen. Wat is de grootte van de schijf? Waar wordt deze geïnstalleerd? Welke extra functies wilt u geïnstalleerd hebben? Er zijn genoeg mogelijkheden! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, zodat we u van een goede richtprijs kunnen voorzien voor uw auto draaischijf.

Draaischijf auto

Draaischijf in parkeergarage of showroom?

Wanneer u een draaischijf gebruikt om voertuigen (ondergronds) te parkeren draait alles om efficiëntie en functioneel gebruik. Maar wist u dat een draaischijf niet alleen daarvoor gebruikt wordt? Een draaischijf heeft ook een heus showelement in zich. In showrooms van autodealers wordt de draaischijf gebruikt om een auto op spectaculaire wijze rond te laten draaien. Hiermee presenteert u het voertuig op een bijzondere manier en heeft u een ware eyecatcher in uw showroom.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?