Heeft u meerdere voertuigen en is de ruimte in uw garage beperkt? Onze parkeersytemen zijn de perfecte oplossing voor uw eigen garage park. Estate Parking realiseert high-end parkeersystemen waarmee u de beschikbare capaciteit kunt vergroten van 30 tot wel 60 procent. We gaan graag met u in gesprek voor een passende oplossing.

Welke parkeersystemen zijn geschikt voor een garage park?

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten systemen voor uw garage park. De systemen kunnen onderverdeeld worden in twee categorieën, namelijk parkeerliften en draaiplateaus. Al deze systemen maken we op maat zijn en specifiek voor uw ruimte.

Draaiplateaus

Bij krappe bochten of bij gebrek aan ruimte is een draaiplateau [interne link] de ideale oplossing. De elektrisch aangedreven draaischijf biedt comfort en veiligheid tijdens het parkeren. Door de draaischijf 180 graden naar links of rechts te draaien rijdt u namelijk eenvoudig uw garage binnen!

Parkeerliften

Wilt u de volledige lengte of breedte van uw garage benutten? Dan is een parkeerlift hiervoor de perfecte oplossing. Niet alleen het beschikbare oppervlak, maar ook de hoogte worden hiermee optimaal benut. Estate Parking heeft verschillende types liften, namelijk: volautomatisch, halfautomatisch systeem of verticaal transport. Het toepassen van een autolift in uw garagepark is veilig, gebruiksvriendelijk en zowel binnen als buiten toepasbaar.

garage park

Wat betaal ik voor mijn garage park?

Zoals u heeft kunnen lezen worden al onze parkeeroplossingen op maat gemaakt. De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom belangrijk om te weten waar uw garage park aan moet voldoen. Hoeveel parkeerplaatsen heeft u bijvoorbeeld nodig of wat is de beschikbare ruimte voor het systeem? Elk ontwerp bij Estate Parking is maatwerk en per opdracht verschillend.

Wij helpen u graag met een high-end oplossing voor uw eigen garage park. Neem contact met ons op voor het bespreken van uw wensen en een vrijblijvende offerte.

“Ik begeleid u graag bij het kiezen en realiseren van de autolift of het parkeersysteem waar u naar op zoek bent.”

Uw adviseur: Ernst Verhoef, eigenaar Estate Parking


Eens verder praten?