Veelgestelde vragen

Een parkeersysteem aanschaffen doet u niet iedere dag. Daarom beantwoorden we graag wat vragen, die u wellicht verder helpen in uw oriëntatieproces.

Wij ontwikkelen op maat gemaakte parkeersystemen en draaiplateaus voor parkeergarages  tot circa 20 parkeerplaatsen.  Ons aanbod is divers en we bepalen samen welk parkeersysteem de beste oplossing biedt voor uw parkeervraagstuk. Binnen ons aanbod vindt u de volgende parkeersystemen terug: draaiplateaus, volautomatische parkeersystemen, halfautomatische parkeersystemen en verticale transportsystemen.

Een lift is altijd maatwerk. Het is daardoor niet mogelijk om een indicatie van de prijzen op de website te vermelden. De prijs van een autolift is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Er moeten keuzes gemaakt worden over het soort autolift systeem, het aantal parkeerplaatsen en de oppervlakte van de (auto) lift, de transport hoogte en het gewicht dat de lift moet gaan dragen. Estate Parking staat bekend om haar hoge kwaliteit maatwerk producten en we streven ernaar om de beste oplossing voor uw parkeervraagstuk te vinden. We adviseren u graag telefonisch of via de mail over de mogelijkheden en geven u een prijsindicatie.

Een parkeersysteem gaat verder dan een autolift, omdat het ook een oplossing biedt voor het efficiënt parkeren van voertuigen. Bij een parkeersysteem bieden wij volautomatische en halfautomatische parkeersystemen aan.

Een parkeersysteem is interessant voor particulieren die auto’s ondergronds willen parkeren of de garage op de meest efficiënte wijze willen gebruiken (lees: zo veel mogelijk auto’s op een zo klein mogelijke oppervlakte). We werken ook regelmatig voor autoverzamelaars, garages, showrooms en autobedrijven.

Bij het kiezen van een autolift is het belangrijk om te indexeren wat de mogelijkheden zijn bij u op locatie en tegelijkertijd helder te krijgen welke wensen u heeft als het gaat om een autolift en de installatie van de lift. Wij zullen bij u op locatie doorspreken, uitmeten en helder krijgen wat de vereisten zijn voor de succesvolle installatie van een passende autolift op uw vestiging.

Na de indexatie van de mogelijkheden maken we samen een voorstel op basis van uw wensen. Wij presenteren een installatievoorstel waarbij u stap voor stap meegenomen wordt in het type autolift, de voordelen, het installatieproces en hoe wij verder te werk gaan vanuit Estate Parking. Ook in de uitvoer ontzorgen wij u volledig en na het plaatsen komen wij minimaal een keer per jaar langs voor controle en onderhoud.

Een draaiplateau wordt aangedreven door een elektromotor en de maximale belasting is variabel. Zowel de diameter, snelheid, draagvermogen, het aantal stopposities als de snelheid kan variëren.

– Ernst Verhoef